Caribbean Newsletter 179 - 01/08/2012

UNDER CONSTRUCTION

Onze ploeg is volop bezig met de opbouw van het festival-terrein op de Blauwbossen. Op onze Facebook-pagina vind je elke dag nieuwe foto's... sharen mag, liken moet!


OPGELET!!

Koop je tickets voor de Antilliaanse Feesten enkel via de officiële kanalen; die vind je op onze website (Sherpa, Fnac of Ticket Service Nederland).? Ga nooit in op een aanbod van tickets via andere kanalen, websites of mensen die e-tickets aanbieden aan goedkopere tarieven. Deze tickets zijn namelijk niet geldig en worden bij de ingang van het festival geweigerd.

Wie nog geen 18 is, kan nog altijd het festival bijwonen voor de belachelijke prijs van 15 euro per dag. Die actie zijn we gestart naar aanleiding van de 25ste edititie en we zetten die traditie voort. Deze speciale tickets zijn enkel te koop aan de kassa op vertoon van je identiteitskaart... en durf geen tweede keer terug te komen diezelfde avond, onze camera’s hebben je gezien!!


MUZIEK MET HOLLYWOOD-ALLURES

Met zijn nummer Cumbia Sobre El Rio leverde Celso Piña een bijdrage in de gelauwerde film Babel (2006) van regisseur Alejandro Iñaritu met o.a. Brad Pitt en Kate Blanchet in de hoofdrollen. Het nummer vind je ook op onze prachtige verzamel-CD Caribbean Beat vol 14.

Frangosyriani van Locomondo werd dan weer gebruikt in de hilarische film Soul Kitchen (2009) van de Duits/Turkse regisseur Fatih Akin.


SPECIAL IN DE STANDAARD

Volgende zaterdag 4 augustus verschijnt in De Standaard een uitgebreid verhaal over Locomondo en hun openlucht-concert van 4 juli in Athene! Uiteraard van de hand van reggae-specialist Karel Michiels.


BELLA MONDO VOOR DE EERSTE KEER IN EUROPA

In Abidjan (Ivoorkust) steeg gisteren massaal gejuich op nadat de muzikanten van Bella Mondo de Belgische ambassade verlieten met het visum in hun paspoort. Voor hen wordt de eerste keer Europa een spannend avontuur. Bella Mondo staat op vrijdag 10 augustus in de Jokertent om 20u15: be there!!

OPENING ACTS

Enkele mooie clips van de mooie groepen die de 30ste editie van de Antilliaanse Feesten zullen openen:

Vrijdag 10 augustus

Morgan Heritage - Tell Me How Come
Bella Mondo - Ensemble

Zaterdag 11 augustus

Tony Dize - Solos
Naks Kaseko Loko - Gwenti Lobi